Joululahja vaimolle - Joululahjat.net

Joululahja vaimolle

Joulu on taas oven takana ja jälleen pitäisi miettiä jokin hyvä joululahja vaimolle. Aviomiehenä tiedät varmasti jo oman vaimosi mieltymykset, mutta silti sinun ei kannata sortua niihin samoihin joululahjoihin, mitä olet aikaisempina vuosina ostanut. Kosmetiikkatuotteet, korut, kukat, keittiövälineet ja suklaa ovat tietenkin hyviä lahjoja, mutta tänä vuonna voit tehdä näistä lahjoista vieläkin parempia ja antaa vaimollesi joululahjoja, jotka varmasti säilyvät muistoissa.

Ikimuistoinen joululahja vaimolle

VPN-SUOMI

VPN-sovellus

Suojaa yksityisyys netissä ja katso ilmaiseksi urheilua sekä viihdettä!
Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe

Hinta: 29,90 €
Hierontatyyny

Hierontatyyny

Hinta: 48,93 €
Vartalotyyny

Vartalotyyny

Hinta: 69,90 €
Naisten Nordicfeel -tuotteet

Naisten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Hinta: alk. 12,90 €
Pannu- ja kuppikahvinkeitin

Pannu ja kuppikahvinkeitin

Hinta: 86,90 €

Espressokoneet

Hinta: alk. 46,90 €
Naisten hajuvedet

Naisten hajuvedet

Hinta: alk. 6,95 €
Ladattavat lämpöpohjalliset

Ladattavat lämpöpohjalliset

Hinta: 99,90 €
Jättimäinen Suklaa Daim

Jättimäinen suklaa Daim

Hinta: 38,90 €
Tietovisapeli Idioottitietous

Tietovisapeli Idioottitietous

Hinta: 19,90 €

PARHAAT JOULULAHJAKAUPAT

Yves Rocher

Yves Rocher

Weekday

Weekday

Viaplay

Viaplay

Twistbe.fi

Twistbe.fi

The Body Shop

The Body Shop

Staypro

Staypro

Spartoo

Spartoo

Skincity

Skincity

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor

Nordicfeel

Nordicfeel

Monki

Monki

Makujakauppa.fi

Makujakauppa.fi

Lyko

Lyko

Lomarengas

Lomarengas

Lindex

Lindex

KitchenTime

KitchenTime

Jolie

Jolie

Interflora.fi

Interflora.fi

Hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi

Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

Fitnesstukku

Fitnesstukku

Fitnessfirst.fi

Fitnessfirst.fi

Coolstuff

Coolstuff

Cellbes

Cellbes

Bubbleroom

Bubbleroom

Babyshop

Babyshop

OTHER STORIES FI

& OTHER STORIES


Jos haluat antaa vaimollesi ikimuistoisen joululahjan tai useamman, niin tähän olemme listanneet hyviä joululahjaideoita vaimolle. Mikäli et löydä näistä vinkeistä sopivaa lahjaideaa, niin sinun kannattaa lukea myös keräämämme joululahjavinkit naisille.

Osta matkailahjakortti lahjaksi netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Nimikaiverretut korut: Aviomiehenä tiedätkin varmaan jo millaisia koruja vaimosi käyttää. Jos olet aikaisemmin ostanut koruja vaimollesi, niin tänä vuonna voisit lisätä niihin kaiverruksen, vaikka teidän molempien nimikirjaimilla.

Suklaa: On melkeinpä fakta, että suklaa on hyvä lahja lähes kaikille naisille. Älä kuitenkaan juokse supermarkettiin ostamaan sitä perinteikästä suklaarasiaa, vaan anna vaimollesi joululahjaksi erikoisempia suklaita. Käsintehtyjä erikoissuklaita voit tilata mm. monesta verkkokaupasta.

Vaimolle joululahja harrastuksen mukaan: Pitääkö vaimosi liikunnasta tai lukemisesta? Siinä tapauksessa varma joululahja vaimolle on jokin hänen harrastukseensa liittyvä tuote. Jos vaimosi käy päivittäin lenkillä, niin voit ostaa hänelle lahjaksi sykemittarin, uudet lenkkitossut, ulkoiluasun tai salikortin vuodeksi. Mikäli vaimosi taas viihtyy kirjojen parissa, niin hän varmasti pitää, jos hankit hänelle uusimpia kirjajulkaisuja.

Hemmottelulahja vaimolle: Naiset pitävät hemmottelusta, ja niin pitää luultavasti myös vaimosi. Voit hemmotella vaimoasi ostamalla hänelle lahjakortin kokovartalohierontaan, kasvohierontaa, rentoutuskelluntaan, kylpylään tai kauneushoitolaan. Voit yllättää vaimosi myös ulkomaanmatkalla, kuten Alppimatkalla tai viikonmittaisella hotellilomalla Espanjan lämmössä. Vaimosi varmasti myös nauttisi, jos lähtisitte yhdessä illalliselle hienoon ravintolaan tai menisitte yhteiselle kokkauskurssille. Elämyslahjoista voit lukea lisää Elämyslahjat.fi -verkkosivuilta.

Vaatekaupan lahjakortti: Vaikka kyseessä on vaimosi, niin vaatteiden ostaminen hänelle voi olla varmasti vaikeaa, niin kuin lähes kaikille naisille. Vaimolle voi ostaa joululahjaksi oikeastaan kylpytakin sekä aamutossut, mutta muuten vaatevalinta kannattaa jättää hänelle itselleen. Vaateostosten sijaan, onkin parempi vaihtoehto, kun annat vaimollesi joululahjaksi vaatekaupan lahjakortin. Vaatelahjakortti on myös hyvä lahjaidea tyttöystävälle.

Itsetehty joululahja: Naiset arvostavat sitä, että mies todella panostaa lahjaan. Jos olet aikeissa antaa vaimollesi lahjaksi esimerkiksi korun, niin miksipä et tekisi sille itse esimerkiksi puista korurasiaa. Kaikki itsetehdyt lahjat lämmittävät varmasti mieltä, olipa kyseessä sitten kuvakirja, lintulauta, taulu tai lähestulkoon mikä tahansa. Itsetehty esine on varmasti mieluisin joululahja vaimolle.