Joululahja vaimolle - Joululahjat.net

Joululahja vaimolle

Joulu on taas oven takana ja jälleen pitäisi miettiä jokin hyvä joululahja vaimolle. Aviomiehenä tiedät varmasti jo oman vaimosi mieltymykset, mutta silti sinun ei kannata sortua niihin samoihin joululahjoihin, mitä olet aikaisempina vuosina ostanut. Kosmetiikkatuotteet, korut, kukat, keittiövälineet ja suklaa ovat tietenkin hyviä lahjoja, mutta tänä vuonna voit tehdä näistä lahjoista vieläkin parempia ja antaa vaimollesi joululahjoja, jotka varmasti säilyvät muistoissa.

Osta matkailahjakortti lahjaksi netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Philippi Esmeralda maljakko 39,90€

Philippi Esmeralda maljakko 39,90€

Fleecepeitto nimellä 39,90€

Fleecepeitto nimellä 39,90€

Ammunta käsiaseilla, Helsinki 60,00€

Ammunta käsiaseilla, Helsinki 60,00€

Luna-tuoksulyhtysetti 27,90€

Luna-tuoksulyhtysetti 27,90€

Black Dress koruripustin 24,90€

Black Dress koruripustin 24,90€

Suklaa Kylpysetti 17,90€

Suklaa Kylpysetti 17,90€

Hugz hihallinen peitto 19,90€

Hugz hihallinen peitto 19,90€

Punaviinisetti kaiverruksella 54,90 €

Punaviinisetti kaiverruksella 54,90 €

Ikimuistoinen joululahja vaimolle

Jos haluat antaa vaimollesi ikimuistoisen joululahjan tai useamman, niin tähän olemme listanneet hyviä joululahjaideoita vaimolle. Mikäli et löydä näistä vinkeistä sopivaa lahjaideaa, niin sinun kannattaa lukea myös keräämämme joululahjavinkit naisille.

Nimikaiverretut korut: Aviomiehenä tiedätkin varmaan jo millaisia koruja vaimosi käyttää. Jos olet aikaisemmin ostanut koruja vaimollesi, niin tänä vuonna voisit lisätä niihin kaiverruksen, vaikka teidän molempien nimikirjaimilla.

Suklaa: On melkeinpä fakta, että suklaa on hyvä lahja lähes kaikille naisille. Älä kuitenkaan juokse supermarkettiin ostamaan sitä perinteikästä suklaarasiaa, vaan anna vaimollesi joululahjaksi erikoisempia suklaita. Käsintehtyjä erikoissuklaita voit tilata mm. monesta verkkokaupasta.

Vaimolle joululahja harrastuksen mukaan: Pitääkö vaimosi liikunnasta tai lukemisesta? Siinä tapauksessa varma joululahja vaimolle on jokin hänen harrastukseensa liittyvä tuote. Jos vaimosi käy päivittäin lenkillä, niin voit ostaa hänelle lahjaksi sykemittarin, uudet lenkkitossut, ulkoiluasun tai salikortin vuodeksi. Mikäli vaimosi taas viihtyy kirjojen parissa, niin hän varmasti pitää, jos hankit hänelle uusimpia kirjajulkaisuja.

Hemmottelulahja vaimolle: Naiset pitävät hemmottelusta, ja niin pitää luultavasti myös vaimosi. Voit hemmotella vaimoasi ostamalla hänelle lahjakortin kokovartalohierontaan, kasvohierontaa, rentoutuskelluntaan, kylpylään tai kauneushoitolaan. Voit yllättää vaimosi myös ulkomaanmatkalla, kuten Alppimatkalla tai viikonmittaisella hotellilomalla Espanjan lämmössä. Vaimosi varmasti myös nauttisi, jos lähtisitte yhdessä illalliselle hienoon ravintolaan tai menisitte yhteiselle kokkauskurssille. Elämyslahjoista voit lukea lisää Elämyslahjat.fi -verkkosivuilta.

Vaatekaupan lahjakortti: Vaikka kyseessä on vaimosi, niin vaatteiden ostaminen hänelle voi olla varmasti vaikeaa, niin kuin lähes kaikille naisille. Vaimolle voi ostaa joululahjaksi oikeastaan kylpytakin sekä aamutossut, mutta muuten vaatevalinta kannattaa jättää hänelle itselleen. Vaateostosten sijaan, onkin parempi vaihtoehto, kun annat vaimollesi joululahjaksi vaatekaupan lahjakortin. Vaatelahjakortti on myös hyvä lahjaidea tyttöystävälle.

Itsetehty joululahja: Naiset arvostavat sitä, että mies todella panostaa lahjaan. Jos olet aikeissa antaa vaimollesi lahjaksi esimerkiksi korun, niin miksipä et tekisi sille itse esimerkiksi puista korurasiaa. Kaikki itsetehdyt lahjat lämmittävät varmasti mieltä, olipa kyseessä sitten kuvakirja, lintulauta, taulu tai lähestulkoon mikä tahansa. Itsetehty esine on varmasti mieluisin joululahja vaimolle.