Joululahja miehelle - Joululahjat.net

Joululahja miehelle

Monet suomalaiset miehet ovat vaatimattomia ja hiljaisia, joten voi olla vaikea päättää mikä joululahja miehelle on mieluisa, etenkin silloin, jos mies ei paljoa lahjatoiveitaan paljasta. Kaikki miehet ovat tietenkin yksilöllisiä, joten lahja tulee valikoida hänen tarpeidensa mukaan. Vinkkinä voimme kuitenkin sanoa, että kaikki miehet eivät välttämättä osaa arvostaa kylpylälomaa tai kasvohierontaa. Tässä meidän vihjeemme siihen, mitä ostaa miehelle joululahjaksi.

Parhaat joululahjaideat miehille

VPN-SUOMI

VPN-sovellus

Suojaa yksityisyys netissä ja katso ilmaiseksi urheilua sekä viihdettä!
Maailman parhaat kuulosuojaimet

Maailman parhaat kuulosuojaimet

Hinta: 458,18 €
Miesten Nordicfeel -tuotteet

Miesten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Pihvipannut

Pihvipannut

Hinta: alk. 34,93 €
Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Hinta: alk. 12,90 €
Pannu- ja kuppikahvinkeitin

Pannu ja kuppikahvinkeitin

Hinta: 86,90 €

Espressokoneet

Hinta: alk. 46,90 €
Miesten hajuvedet

Miesten hajuvedet

Hinta: alk. 5,95 €
Ladattavat lämpöpohjalliset

Ladattavat lämpöpohjalliset

Hinta: 99,90 €
Nuuskatyyny

Nuuskatyyny

Hinta: 19,90 €
Tietovisapeli Idioottitietous

Tietovisapeli Idioottitietous

Hinta: 19,90 €

PARHAAT JOULULAHJAKAUPAT

Yves Rocher

Yves Rocher

Weekday

Weekday

Viaplay

Viaplay

Twistbe.fi

Twistbe.fi

The Body Shop

The Body Shop

Staypro

Staypro

Spartoo

Spartoo

Skincity

Skincity

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor

Nordicfeel

Nordicfeel

Monki

Monki

Makujakauppa.fi

Makujakauppa.fi

Lyko

Lyko

Lomarengas

Lomarengas

Lindex

Lindex

KitchenTime

KitchenTime

Jolie

Jolie

Interflora.fi

Interflora.fi

Hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi

Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

Fitnesstukku

Fitnesstukku

Fitnessfirst.fi

Fitnessfirst.fi

Coolstuff

Coolstuff

Cellbes

Cellbes

Bubbleroom

Bubbleroom

Babyshop

Babyshop

OTHER STORIES FI

& OTHER STORIES

Valitse käytännöllinen joululahja miehelle

Paras joululahja miehelle on tietenkin sellainen mikä tulee hänelle oikeasti tarpeeseen. Samaa lahjaa ei kannata ostaa joka vuosi, vaan lahja tulee valikoida miehen mielenkiinnon tai uuden harrastuksen mukaan.

Urheilevalle miehelle: Uudet lenkkikengät, urheiluasu, sykemittari, urheilukuulokkeet, aktiivisuusranneke, askelmittari tai jokin muu urheiluun liittyvä väline on varmasti hyvä joululahja miehelle, joka harrastaa urheilua. Liikkuvalle miehelle kelpaa varmasti lahjaksi myös etukäteen maksettu salikortti koko vuodeksi.

Luonnossa liikkuvalle miehelle: Mikäli mies pitää metsästyksestä, kalastuksesta tai muuten vain luonnossa liikkumisesta, niin silloin kannattaa ostaa jotakin hänen harrastukseen liittyvää. Metsästystä tai kalastusta harrastavalle miehelle joululahjaksi kannattaa hankkia esimerkiksi uusi metsästyspuku, saappaat, vaelluskengät tai vaikkapa teräkaiverrettu puukko hänen nimellään ja päivämäärällä. Välineistöä ei välttämättä kannata ostaa, ellet sitten tiedä, mitä mies todella tarvitsee. Kalastus tai metsästysvälineiden sijaan voit ostaa miehelle joululahjaksi lahjakortin johonkin eräliikkeeseen, joten hän pääsee itse ostamaan haluamansa tarvikkeet.

Elämyksistä haaveilevalle miehelle: Miehelle tai poikaystävälle joululahjaksi voi hankkia myös elämysloman. Onko hän kenties haaveillut pääsevänsä ferrarin rattiin, tai lennolle yksityiskoneella? Elämysloma on ikimuistoinen kokemus ja myös erinomainen joululahja miehelle.

Käsistään kätevälle miehelle: Onko tuntemasi mies aina korjailemassa tai nikkaroimassa jotakin? Tällaiselle miehelle joululahjaksi kannattaa hankkia esimerkiksi uusi työkalusarja, ammattimiehen työhousut, uusi porakone, monitoimityökalu tai jokin muu nikkarointiin liittyvä väline. Esimerkiksi isälle hyvä joululahja on usein sellainen, joka on myös käytännöllinen.

Elektroniikasta ja viihteestä kiinnostuneelle miehelle: Jos mies on kiinnostunut elektroniikasta ja viihteestä niin hänelle kannattaa ostaa jotakin tähän aiheeseen liittyvää. Elokuvia ja sarjoja paljon katsovalle miehelle voi hankkia suosituimpien sarjojen ja elokuvien DVD-julkaisuja, tai ostaa vuoden Netflix tai HBO-Nordic lahjakortin. Elektroniikkalahjana voit hankkia miehelle esimerkiksi parranajokoneen, kahvi/espressokeittimen, Hi-Fi kaiuttimet, tai älykellon.

Klassiset joululahjat miehelle: Miehille kelpaa aina seuraavat joululahjat. Mikäli mies pitää lukemisesta, niin uutuus kirja on varmasti hyvä joululahja. Miehet ottavat myös ilomielin vastaan vaatteita, kuten boxereita, olohousuja, kylpytakkeja sekä sukkia. Myös kauluspaidat, puserot, housut sekä muut tyylikkäät vaatteet ovat varmasti mieluisa joululahja miehelle kuin miehelle.

Lahjakortti netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi