Joululahjaideoita - Joululahjat.net

Joululahjaideoita

Joulu on kaikille iloista aikaa, mutta joulukiireiden keskellä hyviä joululahjaideoita voi olla vaikea keksiä, etenkin, kun supermarkettien hyllyt tyhjenevät nopeasti tavaroista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse juosta ympäri supermarketteja ja muita kauppoja sopivia lahjoja etsien, sillä Joululahjat.net -sivustolla esittelemme netin parhaat joululahjavinkit sekä joululahja ideat. Sivuiltamme löydät hyviä ja hauskoja lahjaideoita lapsille, vanhemmille, puolisolle, sisaruksille, kaverille sekä mummolle ja vaarille.

Parhaat lahjaideat 2019 – Näistä löytyy varmasti mieleinen lahja kenelle tahansa 😉

Suosituin lahja naiselle

Joulun hittituotteet naisille

Suosituin lahja miehille

Joulun hittituote miehelle - Shave Club Beard Kit

Joululahjaideat kaikille

Alla listatuista tuotteista saat ideoita lahjojen ostoon. Klikkaamalla tuotetta siirryt tuottetta myyvään verkkokauppaan, josta löydät tietysti myös paljon muuta saman tyylistä tavaraa.

Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe

Hinta: 29,90 €
Hierontatyyny

Hierontatyyny

Hinta: 48,93 €
Polaroid OneStep 2 VF pikakamera

Polaroid OneStep 2 VF pikakamera

Hinta: 118,00 €
Vartalotyyny

Vartalotyyny

Hinta: 69,90 €
Naisten Nordicfeel -tuotteet

Naisten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Miesten Nordicfeel -tuotteet

Miesten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Marimuksu tuotteet

Marimuksu tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Pihvipannut

Pihvipannut

Hinta: alk. 34,93 €
Popkornikone (OBH Nordica)

Retro popcornkone (Champion)

Hinta: 55,80 €
Popcorn-kone (Emerio)

Popcorn-kone (Emerio)

Hinta: 28,90 €
Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Hinta: alk. 12,90 €
Pannu- ja kuppikahvinkeitin

Pannu ja kuppikahvinkeitin

Hinta: 86,90 €

Espressokoneet

Hinta: alk. 46,90 €
Naisten hajuvedet

Naisten hajuvedet

Hinta: alk. 6,95 €
Miesten hajuvedet

Miesten hajuvedet

Hinta: alk. 5,95 €
Hierontaistuin

Hierontaistuin

Hinta: 299,90 €
Polaroid ZIP Instant valokuvatulostin

Polaroid ZIP Instant valokuvatulostin

Hinta: 99,95 €
Ladattavat lämpöpohjalliset

Ladattavat lämpöpohjalliset

Hinta: 99,90 €
Jättimäinen Suklaa Daim

Jättimäinen suklaa Daim

Hinta: 38,90 €
Nuuskatyyny

Nuuskatyyny

Hinta: 19,90 €
Tietovisapeli Idioottitietous

Tietovisapeli Idioottitietous

Hinta: 19,90 €
Televisiot

Televisiot

Hinta: alk. 268,56 €
Tietokoneet

Tietokoneet

Hinta: alk. 299 €
Puhelimet

Puhelimet

Hinta: alk. 59 €
Pelikonsolit

Pelikonsolit

Hinta: alk. 69 €
Konsolipelit

Konsolipelit

Hinta: alk. 24,90 €
Kuulokkeet

Kuulokkeet

Hinta: alk. 10 €
Älykellot

Älykellot

Hinta: alk. 25 €
Tabletit

Tabletit

Hinta: alk. 99 €
Kaiutinlamppu

Kaiutinlamppu

Hinta: 5,95 €
Drone iso

Pihalelut ja leikit

Hinta: 6,45 €
Drone pieni

Drone (pieni)

Hinta: 24,95

Parempia joululahjaideoita netistä

Supermarkettien ja muiden kauppojen tarjonta joululahjojen suhteen on melko rajattua, ja jokaisesta kaupasta löytääkin aika lailla samoja tuotteita. Netin verkkokaupat puolestaan pullistelevat uniikkeja lahjaideoita, joilla saa takuulla hymyn huulille jokaiselle joululahjan saajalle.

Suklaa ja makeiset: Jouluisin on mukava herkutella ja monesti joululahjaksi valikoituu se perinteinen Aladdin tai Pandan suklaarasia. Nämä suklaat ovat tietenkin hyviä, mutta jos haluat hieman persoonallisemman vaihtoehdon, niin sinun kannattaa tilata netistä esimerkiksi käsintehtyä erikoissuklaata. Suklaan sijaan voit ostaa ystävällesi myös lahjakortin johonkin herkkupuotiin.

Pehmeät paketit: Jouluaattona monet saavat varmasti sukkia sekä alusasuja lähes koko vuoden tarpeisiin. Näissä lahjoissa ei tietenkään ole mitään vikaa, mutta joululahjaksi voi toki ostaa muitakin pehmeitä paketteja. Jos perheenjäsenesi tai ystäväsi pitää esimerkiksi urheilusta, niin voit ostaa hänelle esimerkiksi uudet treenivaatteet. Myös huppari tai lämmin villapaita ovat varmasti mieluisampi lahja, kuin sukkanippu tai kylpytakki.

Kosmetiikkatuotteet: Jos mietit joululahjaideoita naiselle, niin kosmetiikka on aina takuuvarma valinta. Joulun alla jokainen kauppa myy valmiiksi kasattuja lahjapakkauksia, mutta jos haluat tehdä lahjastasi persoonallisemman, niin sinun kannattaa kasata lahjapakkaus itse. Kasaa pakettiin esimerkiksi hyväntuoksuista suihkusaippuaa, ihonkuorintavoidetta sekä erilaisia seerumeita ja öljyjä. Näitä tuotteita löydät Nordicfeel.fi -verkkokaupasta.

Elektroniikka: Elektroniikkatuotteet kelpaavat varmasti jokaiselle. Elektroniikkalahjan ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla se upouusin iPhone tai kannettava tietokone, vaan joululahjaksi voi antaa myös muita elektroniikkatuotteita. Lapselle joululahjaksi kelpaa varmasti esimerkiksi pieni drone lennokki ja aikuiselle voi ostaa vaikkapa ilmankostuttimen, robottipölynimurin, blenderin, sykemittarin tai vaikkapa kirkasvalolaitteen, joka on aivan ehdoton etenkin talven pimeydessä.

Lahjakortit: Mikäli sopivia joululahjaideoita ei meinaa millään tulla mieleen, niin lahjakortti on aina erinomainen vaihtoehto. Lahjakortilla lahjan saaja saa ostaa itselleen juuri sitä mitä haluaa. Naiselle tai omalle äidille lahjaksi kannattaa valita vaikkapa, lahjakortti kampaajalle, kauneushoitolaan, vaateliikkeeseen tai kylpylään. Miehelle joululahjaksi voi ostaa lahjakortin elektroniikkaliikkeeseen, hierojalle tai vaatekauppaan. Lahjakortin valinta riippuu tietenkin lahjan saajan mieltymyksistä, mutta se ei koskaan ole huono joululahja.

Lahjakortti netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Elämyslahja: Jos haluat todella yllättää ystäväsi, kumppanisi, perheesi tai perheenjäsenesi, niin sinun kannattaa ostaa hänelle joululahjaksi elämyslahja. Elämyslahjana voit antaa liput johonkin tapahtumaan tai musikaaliin. Elämyslahja toimii myös tavallaan omana lahjana, sillä voit mennä yhdessä puolisosi tai perheesi kanssa yhteiselle harrastekurssille tai lomamatkalle. Elämyslahjat.fi -sivustolta löytyy paljon hyviä joululahjaideoita, joita kannattaa harkita, mikäli haluat antaa läheiselle ikimuistoisen joululahjan.

 

Joskus saatat tarvita apua lahjan hankintaan…