Joululahja naiselle - Joululahjat.net

Joululahja naiselle

Pian on taas se aika vuodesta, kun pitäisi alkaa ostamaan joululahjoja tuttaville sekä perheenjäsenille. Erityisesti miehille joululahjojen ostaminen voi tuottaa kuitenkin stressiä, sillä koskaan ei tiedä mikä joululahja naiselle on oikeasti hyvä ja mistä hän pitää. Naiselle voi kuitenkin ostaa aina muutamia klassikko lahjoja, jotka ovat varmasti joka vuosi naisten suosiossa. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi, kylpytakki, kotitohvelit, pyyhkeet, tuoksukynttilät tai torkkupeitto. Me yritimme helpottaa miesten urakkaa lahjan valinnassa ja valita tälle sivulle tuotteita, jotka ovat hyvä joululahja naiselle kuin naiselle.

Osta hotellilahjakortti lahjaksi netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Rentoutuskellunta, Helsinki 55,00€

Rentoutuskellunta, Helsinki 55,00€

Sateenvarjo Sydän 19,90€

Sateenvarjo Sydän 19,90€

Kynnysmatto logolla 21,90€

Kynnysmatto logolla 21,90€

Baarimikon drinkkisetti 39,90€

Baarimikon drinkkisetti 39,90€

Philippi Esmeralda maljakko 39,90€

Philippi Esmeralda maljakko 39,90€

Luna-tuoksulyhtysetti 27,90€

Luna-tuoksulyhtysetti 27,90€

Black Dress koruripustin 24,90€

Black Dress koruripustin 24,90€

Suklaa Kylpysetti 17,90€

Suklaa Kylpysetti 17,90€

Hugz hihallinen peitto 19,90€

Hugz hihallinen peitto 19,90€

Punaviinisetti kaiverruksella 54,90 €

Punaviinisetti kaiverruksella 54,90 €

Osta laadukas joululahja naiselle

Jos meille miehille kelpaa lähestulkoon mikä tahansa joululahja, kuten kalsarit tai parranajokone, niin naiset voivat olla hieman tyylitietoisempia. Naisten joululahjoissa kannattaa suosia designia sekä esteettisyyttä. Seuraavassa vinkkejä siihen mitä naiselle joululahjaksi kannattaa hankkia.

Kirjat: Vaikka et tietäisi pitääkö nainen lukemisesta, niin kirja on sellainen joululahja, joka sopii kaikille. Kirjan kanssa ei voi juuri tehdä virhettä, kunhan vain tiedät mistä genrestä nainen pitää. Kirjalahjasta ei voi kukaan sanoa huonoa sanaa.

Vaatteet: Uusia vaatteita on aina mukava saada, mutta naisten vaatteiden valinnan suhteen tulee olla tarkkana. Ystävälle, äidille sekä tyttöystävälle voit toki ostaa muodikkaita ulkoiluvaatteita tai oloasuja, mutta muuten vaatteiden valinta kannattaa jättää naiselle itselleen. Vaatteita parempi vaihtoehto on, kun hankit naiselle joululahjaksi vaatekaupan lahjakortin, joten hän pääsee itse valitsemaan haluamansa asusteet.

Korut: Naiset pitävät koruista, joten jos kyseessä on tyttöystäväsi, niin voit ostaa hänelle esimerkiksi jonkin pienen kaulakorun tai riipuksen. Korujen kanssa on kuitenkin syytä olla varovainen, sillä naisten maku korujen suhteen on yhtä vaativa, kuin vaatteidenkin suhteen. Yksinkertaiset hopeiset kaulakorut tai ranneketjut toimivat kuitenkin lähestulkoon aina.

Hemmottelulahja: Olipa kyseinen nainen sitten tyttöystäväsi, äitisi, siskosi tai ihan vain kaverisi, niin naiset pitävät hemmottelulahjoista. Anna lahjaksi vaikkapa rentouttava kasvohieronta, spa-manikyyri, kuumakivihieronta tai suklaahieronta, niin nainen ei taatusti pety saamaansa joululahjaan.

Kodin elektroniikka: Yllätä nainen uudella kodin elektroniikalla. Jokaisen naisen keittiöön sopii varmasti laadukas keittiön pienkone, kuten sauvasekoitin tai voileipägrilli. Huoneilmaa raikastamaan voit hankkia elektronisen ilmanpuhdistimen ja jokaiselle varmasti kelpaa myös upouusi sähköhammasharja.

Lehtitilaus vuodeksi: Vuoden lehtitilaus on hyvä joululahja naiselle. Lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa ja niitä on tarjolla moneen makuun. Lehtiä löytyy ajanvietteeseen, kokkaamiseen, muotiin sekä moneen harrastukseen ja usein lehden mukana saa vielä tilaajalahjan.