Joululahja naiselle - Joululahjat.net

Joululahja naiselle

Pian on taas se aika vuodesta, kun pitäisi alkaa ostamaan joululahjoja tuttaville sekä perheenjäsenille. Erityisesti miehille joululahjojen ostaminen voi tuottaa kuitenkin stressiä, sillä koskaan ei tiedä mikä joululahja naiselle on oikeasti hyvä ja mistä hän pitää. Naiselle voi kuitenkin ostaa aina muutamia klassikko lahjoja, jotka ovat varmasti joka vuosi naisten suosiossa. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi, kylpytakki, kotitohvelit, pyyhkeet, tuoksukynttilät tai torkkupeitto. Me yritimme helpottaa miesten urakkaa lahjan valinnassa ja valita tälle sivulle tuotteita, jotka ovat hyvä joululahja naiselle kuin naiselle.

Parhaat joululahjaideat naisille

VPN-SUOMI

VPN-sovellus

Suojaa yksityisyys netissä ja katso ilmaiseksi urheilua sekä viihdettä!
Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe

Hinta: 29,90 €
Hierontatyyny

Hierontatyyny

Hinta: 48,93 €
Vartalotyyny

Vartalotyyny

Hinta: 69,90 €
Naisten Nordicfeel -tuotteet

Naisten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Hinta: alk. 12,90 €
Pannu- ja kuppikahvinkeitin

Pannu ja kuppikahvinkeitin

Hinta: 86,90 €

Espressokoneet

Hinta: alk. 46,90 €
Naisten hajuvedet

Naisten hajuvedet

Hinta: alk. 6,95 €
Ladattavat lämpöpohjalliset

Ladattavat lämpöpohjalliset

Hinta: 99,90 €
Jättimäinen Suklaa Daim

Jättimäinen suklaa Daim

Hinta: 38,90 €
Tietovisapeli Idioottitietous

Tietovisapeli Idioottitietous

Hinta: 19,90 €

PARHAAT JOULULAHJAKAUPAT

Yves Rocher

Yves Rocher

Weekday

Weekday

Viaplay

Viaplay

Twistbe.fi

Twistbe.fi

The Body Shop

The Body Shop

Staypro

Staypro

Spartoo

Spartoo

Skincity

Skincity

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor

Nordicfeel

Nordicfeel

Monki

Monki

Makujakauppa.fi

Makujakauppa.fi

Lyko

Lyko

Lomarengas

Lomarengas

Lindex

Lindex

KitchenTime

KitchenTime

Jolie

Jolie

Interflora.fi

Interflora.fi

Hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi

Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

Fitnesstukku

Fitnesstukku

Fitnessfirst.fi

Fitnessfirst.fi

Coolstuff

Coolstuff

Cellbes

Cellbes

Bubbleroom

Bubbleroom

Babyshop

Babyshop

OTHER STORIES FI

& OTHER STORIES

Osta laadukas joululahja naiselle

Jos meille miehille kelpaa lähestulkoon mikä tahansa joululahja, kuten kalsarit tai parranajokone, niin naiset voivat olla hieman tyylitietoisempia. Naisten joululahjoissa kannattaa suosia designia sekä esteettisyyttä. Seuraavassa vinkkejä siihen mitä naiselle joululahjaksi kannattaa hankkia.

Kirjat: Vaikka et tietäisi pitääkö nainen lukemisesta, niin kirja on sellainen joululahja, joka sopii kaikille. Kirjan kanssa ei voi juuri tehdä virhettä, kunhan vain tiedät mistä genrestä nainen pitää. Kirjalahjasta ei voi kukaan sanoa huonoa sanaa.

Vaatteet: Uusia vaatteita on aina mukava saada, mutta naisten vaatteiden valinnan suhteen tulee olla tarkkana. Ystävälle, äidille sekä tyttöystävälle voit toki ostaa muodikkaita ulkoiluvaatteita tai oloasuja, mutta muuten vaatteiden valinta kannattaa jättää naiselle itselleen. Vaatteita parempi vaihtoehto on, kun hankit naiselle joululahjaksi vaatekaupan lahjakortin, joten hän pääsee itse valitsemaan haluamansa asusteet.

Korut: Naiset pitävät koruista, joten jos kyseessä on tyttöystäväsi, niin voit ostaa hänelle esimerkiksi jonkin pienen kaulakorun tai riipuksen. Korujen kanssa on kuitenkin syytä olla varovainen, sillä naisten maku korujen suhteen on yhtä vaativa, kuin vaatteidenkin suhteen. Yksinkertaiset hopeiset kaulakorut tai ranneketjut toimivat kuitenkin lähestulkoon aina.

Hemmottelulahja: Olipa kyseinen nainen sitten tyttöystäväsi, äitisi, siskosi tai ihan vain kaverisi, niin naiset pitävät hemmottelulahjoista. Anna lahjaksi vaikkapa rentouttava kasvohieronta, spa-manikyyri, kuumakivihieronta tai suklaahieronta, niin nainen ei taatusti pety saamaansa joululahjaan.

Osta hotellilahjakortti lahjaksi netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Kodin elektroniikka: Yllätä nainen uudella kodin elektroniikalla. Jokaisen naisen keittiöön sopii varmasti laadukas keittiön pienkone, kuten sauvasekoitin tai voileipägrilli. Huoneilmaa raikastamaan voit hankkia elektronisen ilmanpuhdistimen ja jokaiselle varmasti kelpaa myös upouusi sähköhammasharja.

Lehtitilaus vuodeksi: Vuoden lehtitilaus on hyvä joululahja naiselle. Lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa ja niitä on tarjolla moneen makuun. Lehtiä löytyy ajanvietteeseen, kokkaamiseen, muotiin sekä moneen harrastukseen ja usein lehden mukana saa vielä tilaajalahjan.