Joululahja tyttöystävälle - Joululahjat.net

Joululahja tyttöystävälle

Joulun alla monen miehen mielessä liikkuu, mikä joululahja tyttöystävälle pitäisi hankkia? Joululahjan valitseminen naiselle tai tyttöystävälle on aina vaikeaa, sillä vaikka lahja omaa silmää miellyttäisikin, niin se ei välttämättä vastaa hänen vaatimuksiaan. Kaikkein tärkeintä on miettiä, millaisia lahjoja tyttöystäväsi arvostaa. Pitääkö hän esimerkiksi koruista, vai haluaako hän mieluummin jotakin muuta, kuten esimerkiksi parfyymeitä tai ihonhoitotuotteita? Kaikki naiset kuitenkin pitävät aina kuitenkin siitä, että mies muistaa häntä edes jollakin lahjalla. Me listasimme kuitenkin tälle sivulle joululahjaideoita tyttöystävälle, joista voit saada hyviä ideoita joululahjan ostoon.

Parhaat joululahjaideat tyttöystävälle

Joulun hittituotteet naisille

Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe

Hinta: 29,90 €
Hierontatyyny

Hierontatyyny

Hinta: 48,93 €
Polaroid OneStep 2 VF pikakamera

Polaroid OneStep 2 VF pikakamera

Hinta: 118,00 €
Vartalotyyny

Vartalotyyny

Hinta: 69,90 €
Naisten Nordicfeel -tuotteet

Naisten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Hinta: alk. 12,90 €
Pannu- ja kuppikahvinkeitin

Pannu ja kuppikahvinkeitin

Hinta: 86,90 €

Espressokoneet

Hinta: alk. 46,90 €
Naisten hajuvedet

Naisten hajuvedet

Hinta: alk. 6,95 €
Hierontaistuin

Hierontaistuin

Hinta: 299,90 €
Polaroid ZIP Instant valokuvatulostin

Polaroid ZIP Instant valokuvatulostin

Hinta: 99,95 €
Ladattavat lämpöpohjalliset

Ladattavat lämpöpohjalliset

Hinta: 99,90 €
Jättimäinen Suklaa Daim

Jättimäinen suklaa Daim

Hinta: 38,90 €
Tietovisapeli Idioottitietous

Tietovisapeli Idioottitietous

Hinta: 19,90 €
Televisiot

Televisiot

Hinta: alk. 268,56 €
Tietokoneet

Tietokoneet

Hinta: alk. 299 €
Puhelimet

Puhelimet

Hinta: alk. 59 €
Pelikonsolit

Pelikonsolit

Hinta: alk. 69 €
Konsolipelit

Konsolipelit

Hinta: alk. 24,90 €
Kuulokkeet

Kuulokkeet

Hinta: alk. 10 €
Älykellot

Älykellot

Hinta: alk. 25 €
Tabletit

Tabletit

Hinta: alk. 99 €
Kaiutinlamppu

Kaiutinlamppu

Hinta: 5,95 €

Miten valita mieluinen joululahja tyttöystävälle?

Ennen kuin menet ostamaan tyttöystävällesi joululahjaksi yhtään tuotetta, niin sinun kannattaa tarkkailla hänen mieltymyksiään, ettet vahingossa osta tyttöystävälle joululahjaksi jotain sellaista, mikä jää häneltä käyttämättä.

Osta matkailahjakortti lahjaksi netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Korulahja tyttöystävälle: Koru voi tuntua helpolta valinnalta tyttöystävän joululahjaksi, mutta ennen, kuin ostat korua, sinun kannattaa katsoa läpi hänen koruvalikoimaansa. Pitääkö tyttöystäväsi isoista, värikkäistä tai raskaista koruista, vai onko hänellä enemmän sirompia koruja. Koru on loistava joululahja tyttöystävälle, mutta valinta kannattaa tehdä huolellisesti.

Vaatteita tyttöystävälle joululahjaksi: Monet meistä ovat varmasti olleet naisen kanssa vaatekaupassa, joten vaatteiden valinta ei jokaisen naisen kohdalla ole helppoa. Miehenä sinun ei välttämättä kannata ostaa tyttöystävällesi vaatteita, ellet sitten tiedä tasan tarkkaan mitä hän haluaa. Vaatteita parempi vaihtoehto on, että annat tyttöystävällesi joululahjaksi vaatekaupan lahjakortin, joten hän pääsee itse ostamaan haluamiaan asusteita.

Itsetehdyt joululahjat tyttöystävälle: Omaperäiset itsetehdyt joululahjat ovat monesti parempi vaihtoehto tyttöystävän joululahjaksi. Voit tehdä hänelle esimerkiksi itsetehtyjä lahjakortteja, kuten ”Tällä kupongilla annan sinulle hieronnan”, ”Tämä kuponki oikeuttaa illalliseen kahdelle valitsemassasi ravintolassa” tai jotakin muuta vastaavaa. Myös valokuvalliset mukit tai paidat toimivat varmasti, jos kuvassa on jokin teidän yhteinen muisto.

Elämyslahja tyttöystävälle: Pitääkö tyttöystäväsi romantiikasta, hemmottelusta tai uusien asioiden kokemisesta? Tavaralahjojen sijaan, voit ostaa tyttöystävällesi elämyslahjan. Voit hankkia hänelle esimerkiksi hemmottelevan suklaahieronnan, rentouttavan kuumakivihieronnan, kauneushoidon, tai kylpyläloman. Voit ostaa teille molemmille myös yhteisen romanttisen hotelliviikonlopun, ravintolaillallisen, risteilyn tai vaikka parisalsa kurssin. Jos tyttöystäväsi on hieman räväkämpi persoona ja hän pitää vauhdista ja vaarallisista tilanteista, niin voitte yhdessä mennä karting ajelulle, benji-hyppäämään tai muuhun toiminnalliseen seikkailuun. Elämyslahja on varmasti erinomainen joululahja tyttöystävälle, josta jää hyvät muistot pitkäksi aikaa teidän molempien mieleen.