Joululahja äidille - Joululahjat.net

Joululahja äidille

Äiti on varmasti meille jokaiselle se tärkein henkilö maailmassa, joten hän tarvitsee myös arvoisensa joululahjan. Mutta mikä joululahja äidille kannattaa ostaa? Äidit arvostavat varmasti kaikkia lapsilta saamiaan joululahjoja, mutta laatuun ja omaperäisyyteen kannattaa tietenkin aina panostaa, koska kyseessä on kuitenkin tärkeä ihminen. Me koitimme hieman helpottaa joululahjan valitsemista, ja laadimme listan tämän hetken parhaista joululahjoista äidille. Toivottavasti löydät joululahjavinkeistämme äidillesi sopivan lahjan.

Parhaat joululahjaideat Äidille

Joulun hittituotteet naisille

Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe

Hinta: 29,90 €
Hierontatyyny

Hierontatyyny

Hinta: 48,93 €
Polaroid OneStep 2 VF pikakamera

Polaroid OneStep 2 VF pikakamera

Hinta: 118,00 €
Vartalotyyny

Vartalotyyny

Hinta: 69,90 €
Naisten Nordicfeel -tuotteet

Naisten Nordicfeel -tuotteet

Hinta: alk. 9,90 €
Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Japanilaiset SATAKE keittiövälineet

Hinta: alk. 12,90 €
Pannu- ja kuppikahvinkeitin

Pannu ja kuppikahvinkeitin

Hinta: 86,90 €

Espressokoneet

Hinta: alk. 46,90 €
Naisten hajuvedet

Naisten hajuvedet

Hinta: alk. 6,95 €
Hierontaistuin

Hierontaistuin

Hinta: 299,90 €
Polaroid ZIP Instant valokuvatulostin

Polaroid ZIP Instant valokuvatulostin

Hinta: 99,95 €
Ladattavat lämpöpohjalliset

Ladattavat lämpöpohjalliset

Hinta: 99,90 €
Jättimäinen Suklaa Daim

Jättimäinen suklaa Daim

Hinta: 38,90 €
Tietovisapeli Idioottitietous

Tietovisapeli Idioottitietous

Hinta: 19,90 €
Televisiot

Televisiot

Hinta: alk. 268,56 €
Tietokoneet

Tietokoneet

Hinta: alk. 299 €
Puhelimet

Puhelimet

Hinta: alk. 59 €
Pelikonsolit

Pelikonsolit

Hinta: alk. 69 €
Konsolipelit

Konsolipelit

Hinta: alk. 24,90 €
Kuulokkeet

Kuulokkeet

Hinta: alk. 10 €
Älykellot

Älykellot

Hinta: alk. 25 €
Tabletit

Tabletit

Hinta: alk. 99 €
Kaiutinlamppu

Kaiutinlamppu

Hinta: 5,95 €

Joululahjavinkit äidille

Joululahja äidille riippuu tietenkin hänen mieltymyksistään, iästä ja siitä mitä luulet hänen tarvitsevan. Jos äitisi arvostaa esimerkiksi tyylikästä kodin sisustusta, niin hänelle kannattaa ostaa sisustustarvikkeita, kuten Iittalan vaaseja, tai Marimekon uusimpia sisustustuotteita, kuten tyynyjä, sänkypeitteitä tai maljakoita. Voit ilahduttaa äitiäsi myös persoonallisella kuvalahjalla ja painattaa taulun koko perheestä. Nämä ovat mieluisia lahjoja naisille yleisestikin.

Vaatepuolella voit ostaa äidille joululahjaksi esimerkiksi lämpimän villapaidan, väliasun tai neuleen, jotka suojaavat talven pakkasilta. Äidille kelpaa joululahjaksi varmasti myös uusi pehmeä ja lämmin kylpytakki, johon on mukava kääriytyä saunan jälkeen. Äidille voit ostaa joululahjaksi myös uudet muodikkaat talvikengät esimerkiksi Spartoo -verkkokaupasta.

Mikäli äitisi pitää lukemisesta, niin sinun kannattaa hankkia hänelle joululahjaksi uusimpia kirjoja tai äänilevyjä, joita hän voi kuunnella muiden askareiden yhteydessä. Myös erilaiset kosmetiikkatuotteet sekä hajusteet ovat varmasti takuuvarma joululahja äidille.

Mikäli äidilläsi on kuitenkin jo kaikkea tarvittavaa, niin voit ilahduttaa häntä itsetehdyllä joululahjalla. Itsetehdyt joululahjat ovat varmasti mieleenpainuvia etenkin silloin, kun lahjan antajana on oma lapsi.

Helpoin joululahja äidille

Lahjakortti netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Jos äidilläsi on jo tarpeeksi tupperwarea, keittiövälineitä sekä muita tuotteita, joita et usko hänen tarvitsevan, niin helpoin valinta on verkkokaupan lahjakortti tai elämysmatka. Verkkokaupan lahjakortilla äiti pääsee itse valitsemaan mieluisimman joululahjan. Sivujemme kautta voit ostaa lahjakortin useisiin eri verkkokauppoihin, kuten vaatekauppoihin, kenkäkauppoihin sekä elektroniikkaliikkeisiin. Jos haluat todella hemmotella äitiäsi, niin sinun kannattaa äidille joululahjaksi hotelliloma tai kylpylämatka, jossa äiti pääsee rentoutumaan ja irtautumaan arjen tohinasta. Hotelliloman voit varata etukäteen esimerkiksi booking.com sivustolta. Sopiva hemmottelu joululahja äidille voi olla myös esimerkiksi kasvohieronta, manikyyri, hulppea illallinen, hemmotteleva suklaahieronta, joogakurssi, tai kuumakivihieronta. Nämä elämyslahjat voit ostaa äidillesi joululahjaksi Elämyslahjat.fi -verkkosivuilta.