Joululahja poikaystävälle - Joululahjat.net

Joululahja poikaystävälle

Joulu on kohta taas täällä ja jokavuotinen lahjarumba pyörähtää käyntiin. Vanhemmille joululahjat saattavat jo olla tiedossa, mutta päänvaivaa voi aiheuttaa se, millainen joululahja poikaystävälle olisi mieluinen. Lahjan valitseminen ei kuitenkaan ole vaikeaa, sillä poikaystävä on vain mies siinä missä muutkin. Poikaystävälle kelpaa varmasti elektroniikka, videopelit, erilaiset hajusteet sekä vaatteet. Eniten poikaystävä arvostaa varmasti kuitenkin juuri sinua, joten persoonallinen tai romanttinen lahja on hänelle varmasti mieluinen.

Osta iTunes lahjakortti lahjaksi netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Motocrosselämys (130,00€)

Kalastussafari neljälle (100€)

Panimovierailu ja Tasting (64€)

Ferrari Vs. Lamborghini -ajoelämys (199,99€)

House of Brandon -lahjakortti

Gym Tech Slim Jogger -housut (69,95€)

Superdry Osaka 6 Sport T-paita (34,95€)

Vans Old Skool Suede -kengät (83,95€)

Lined Raglan -takki (169,95€)

Retkitukku -lahjakortti (50-200€)

Alaska Trekking Lite Ux Puku (89,80€)

Akkuporakone ja laukku (149,25€)

Tyylikkäät miesten neuleet (20-60€)

Jedi-kylpytakki (55,90€)

Mikä joululahja poikaystävälle kannattaa hankkia?

Elektroniikka, videopelit, kirjat, bokserit, hajusteet sekä muut joululahjat ovat aina miehille mukavia joululahjoja, mutta jos mietit todella hyviä joululahjaideoita poikaystävälle, niin sinun kannattaa harkita jotakin seuraavista ideoista.

Kuvalahja poikaystävälle: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja nykypäivänä kuvia voi painaa lähes mihin alustaan tahansa. Hyvä, yksinkertainen ja persoonallinen joululahja miesystävälle tai poikaystävälle onkin esimerkiksi kuvallinen kahvimuki, josta löytyy teidän yhteinen kuva. Voit teettää myös kuvakirjan, josta löytyy yhteisiä kuvianne ensitapaamisestanne lähtien, hauskoilla kirjoituksilla höystettynä. Kuvakirjan voi antaa joululahjaksi, vaikka joka vuosi, ja kuvia on hauska katsella yhdessä jälkeenpäin. Kuvakirjoja voi teettää monissa kuvalahjapalveluissa, tai jos haluat siitä persoonallisemman, niin voit tehdä kuvakirjan kokonaan itse.

Yhteensopivat asusteet: Jos olet poikaystäväsi kanssa ”kuin paita ja peppu” ja olette jatkuvasti yhdessä, niin voit ostaa joululahjaksi teille molemmille yhteensopivat asusteet. Yhteensopiva asuste voi olla esimerkiksi yöpuku, kylpytakki sekä aamutossut, t-paita tai urheiluasuste. Yhteensopivat vaatteet ovat varmasti hauska joululahja teille molemmille, vaikka tiedätkin mitä olet saamassa.

Romanttinen joululahja poikaystävälle: Poikaystävä arvostaa varmasti sinulta saamaasi romanttista joululahjaa. Romanttinen joululahja voi olla esimerkiksi nimikkokaiverrettu riipus, rannekoru, sytytin tai lompakko, teidän molempien nimikirjaimilla sekä päivämäärällä.

Voit varata teille kahdelle myös romanttisen viikonloppuloman hotellissa, tai kylpylässä. Voit yllättää poika- tai miesystäväsi myös elämyslahjalla, jossa te molemmat pääsette tekemään jotakin hullua tai romanttista. Miten olisi vaikkapa tandemhyppy, huonepakopeli kahdelle, ajoelämys Ferrarilla tai kuumailmapallolento kahdelle. Voitte lähteä myös romanttiselle illalliselle pimeässä tai yhteiselle viinikurssille.

Paras joululahja poikaystävälle olet tietenkin sinä, joten voit hankkia itsellesi uusia alusasuja ja yllättää poikaystävän joululahjalla illan pimentyessä. Sensuelleja alusasuja löytyy esimerkiksi Hersecret.fi -verkkokaupasta.

Muita joululahjaideoita poikaystävälle: Jos olet ollut poikaystäväsi kanssa jo pidempään yhdessä, ja tiedät, että hän haluaa lahjaksi myös jotain muuta kuin romantiikkaa, niin sinun kannattaa lukea meidän vinkkimme siihen, mitä ostaa miehelle joululahjaksi. Miesten suosimat lahjat ovat varmasti myös oivallinen joululahja poikaystävälle.

Suosituimmat kaupat

Superkauppa

FlamingoSpa

Sisustuskauppa.com

House of Brandon

Yves Rocher

Gina Tricot

Mulletoi.com

Elämyslahjat

TravelBird