Ehdot

Käyttäessäsi Joululahjat.net-sivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja.

Yleistä

Joululahjat.net tarjoaa vain informaatiota eikä toimi itse jälleenmyyjänä. Sivustolla olevat alennuskoodit ja tarjoukset eivät ole laillisesti sitovia alennuskoodeja ja tarjouksia Joululahjat.net:n puolelta.

Sivusto on tarkoitettu vain yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa sivustolla olevia tarjouksia ja alennuskoodeja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttäjän velvollisuudet
Käyttäessäsi Joululahjat.net-sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.
Käyttäjänä sitoudut myös noudattamaan kulloisenkin verkkokaupan, johon sinut ohjataan suorittamaan loppuun ostoksesi, omia käyttöehtoja.

Verkkokauppojen ja muiden kolmansien osapuolien sivut
Joululahjat.net-sivusto sisältää linkkejä verkkokauppoihin ym. kolmansien osapuolien sivuille. Alennuskoodilla.fi ei ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä eikä voi vaikuttaa sivujen sisältöön.

Vastuun rajoitus
Joululahjat.net pyrkii aina tarjoamaan ajankohtaisia alennuskoodeja ja tarjouksia mutta Joululahjat.net ei takaa, että sivustolla esitetyt alennuskoodit ja tarjoukset ovat täysin paikkansapitäviä. Käyttäjän tulee aina tarkistaa verkkokaupassa ennen ostosten tekoa näiden paikkansapitävyys. Ostohetkellä hinta on aina verkkokaupan sivulla ilmoitettu hinta.

Joululahjat.net-sivustolla esitetyn tuotteen tai palvelun ostoa koskevat sopimukset solmitaan myyjän ja ostajan välille, ei koskaan Joululahjat.net:n ja ostajan välille.

Joululahjat.net ei ole vastuussa tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista tai epäsuorista vahingoista.