Joululahja isälle - Joululahjat.net

Joululahja isälle

Mikä joululahja isälle kannattaa ostaa? Isän joululahja riippuu tietenkin isäpapan työstä, harrastuksista sekä mielenkiinnon kohteista. Perinteisesti isälle ostetaan joululahjaksi aamutossut, partakone, boxereita tai sukkia, mutta jos olet antanut näitä joululahjaksi isällesi jo aiemmin, niin ehkä sinun on aika yllättää isäsi jollakin muulla lahjalla. Me listasimme tämän vuoden kuumimmat joululahja ideat isälle. Toivottavasti seuraavat ideat auttavat sopivan lahjan valitsemisessa.

Lahjakortti netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Muistilappupidike kaiverruksella (28,90€)

Paahtimovierailu ja kahvimaistelu (100,00€)

Klassinen hieronta (49€)

Panimovierailu ja Tasting (64€)

Ferrari Vs. Lamborghini -ajoelämys (199,99€)

House of Brandon -lahjakortti

Retkitukku -lahjakortti (50-200€)

Viking Ascent II Mid GTX -kengät (129,90€)

Arctic Outpost Tall -lämpösaappaat (139,00€)

Predator Metsästyshousut (179,90€)

Alaska Trekking Lite Ux Puku (89,80€)

Akkuporakone ja laukku (149,25€)

Tyylikkäät miesten neuleet (20-60€)

Millainen joululahja isälle

Tänä jouluna isälle voi harkita joululahjaksi muutakin kuin sukkia tai boksereita. Isän joululahjan valinta ei ole vaikeaa ja tässä muutama vaihtoehto mitä ostaa isälle joululahjaksi. Näiden vinkkien lisäksi sinun kannattaa katsoa joululahjavinkit siihen mitä voit ostaa vanhemmille yhteiseksi joululahjaksi.

Isälle, joka pitää ruoanlaitosta: Onko isälläsi aina kesällä grilli kuumana tai kokkaileeko hän muuten vain kotona? Tänä jouluna voit hankkia hänelle uuden kaasugrillin tulevaa kesää ajatellen, tai uuden paistinpannusarjan, jolla kokkaaminen sujuu paremmin.

Ulkoilevalle isälle: Ulkoileeko isäsi ahkerasti esimerkiksi pihatöiden lomassa? Siinä tapauksessa hyvä joululahja isälle voi olla uudet lämpimät nahkakäsineet, talvihattu, toppatakki tai kengät. Mikäli isäsi harrastaa esimerkiksi pilkkimistä, niin hänelle kannattaa ostaa uusi pilkkihaalari tai turvallinen kelluntahaalari. Jos isäsi urheilee paljon, niin sykemittari tai uudet lenkkikengät ovat hänelle varmasti mieluisa joululahja. Luonnossa liikkuvalle isälle kelpaa varmasti myös uusi selkäreppu tai vaelluskengät.

Isälle, joka pitää lukemisesta: Lukemisesta pitävälle isälle, voi perinteisten kirjojen lisäksi ostaa hieman modernimman äänikirjan sekä kuulokkeet. Mikäli isän näkö on jo heikentynyt esimerkiksi iän myötä, niin voit ostaa isälle joululahjaksi myös uudet lukulasit.

Itsetehdyt joululahjat: Isälle tai vanhemmille voit tehdä joululahjan itse. Itsetehty joululahja voi olla vaikkapa kuvakirja, jossa on kuvia koko perheestä vuosien varrelta. Jos harrastat kutomista, niin voit tehdä isällesi uudet villasukat tai pipon suojaamaan häntä talven pakkasilta. Itsetehty vaateparsi on varmasti isällesi arvokas joululahja.

Isälle uutta elektroniikkaa: Jos isälläsi on vielä käytössä 90-luvun kamera, puhelin tai kahvinkeitin, niin ehkäpä sinun on aika päivittää ne tälle vuosikymmenelle. Osta isälle joululahjaksi vaikkapa uusi älypuhelin, niin hän voi käyttää sitä valokuvaukseen sekä paljon muuhun. Isälle varmasti kelpaa myös uusi parempilaatuinen kahvinkeitin, jolla keitetty kahvi maistuu oikeasti kahville eikä filtteripaperille. Elektroniikka on yleisestikin varma lahjaidea miehelle.

Osaavalle isälle: Monessa perheessä isä on varmasti se henkilö, joka vaihtaa autonrenkaat sekä tekee pienet korjaustyöt. Uusi työkalupakki, työvälinesarja, työvaatteet, turvakengät tai vaikka otsalamppu on varmasti tarpeellinen joululahja isälle, joka pitää kodin kunnossa.

Suosituimmat kaupat

Superkauppa

FlamingoSpa

Sisustuskauppa.com

House of Brandon

Yves Rocher

Gina Tricot

Mulletoi.com

Elämyslahjat

TravelBird