Joululahja äidille - Joululahjat.net

Joululahja äidille

Äiti on varmasti meille jokaiselle se tärkein henkilö maailmassa, joten hän tarvitsee myös arvoisensa joululahjan. Mutta mikä joululahja äidille kannattaa ostaa? Äidit arvostavat varmasti kaikkia lapsilta saamiaan joululahjoja, mutta laatuun ja omaperäisyyteen kannattaa tietenkin aina panostaa, koska kyseessä on kuitenkin tärkeä ihminen. Me koitimme hieman helpottaa joululahjan valitsemista, ja laadimme listan tämän hetken parhaista joululahjoista äidille. Toivottavasti löydät joululahjavinkeistämme äidillesi sopivan lahjan.

Lahjakortti netistä nopeasti & edullisesti - Lahjakorttinetista.fi

Puiset joulukortit (4,10€)

Corkcicle viininviilentäjä (24,90€)

Paahtimovierailu ja kahvimaistelu (100,00€)

Jouluinen lahjapakkaus viinille kaiverruksella (19,90€)

Lahjapakkaus viinille ja juustolle (34,90€)

Esiliina tekstikirjailulla (28,90€)

Vieraspyyhe Viini-setti (16,90€)

Seinäkello kuvakehyksillä (24,90€)

Natura lahjapakkaus (16,90€)

Kylpytakki nimikirjailulla (69,90€)

Klassinen hieronta (49€)

Kuumailmakeitin (99,90€)

Ted Baker naisten -silkkihuivi (99€)

Lämmin Sohvafleece (25,90€)

Pehmeä torkkupeitto (20-100€)

Flamingo Spa -lahjakortti (25-365€)

Joululahjavinkit äidille

Joululahja äidille riippuu tietenkin hänen mieltymyksistään, iästä ja siitä mitä luulet hänen tarvitsevan. Jos äitisi arvostaa esimerkiksi tyylikästä kodin sisustusta, niin hänelle kannattaa ostaa sisustustarvikkeita, kuten Iittalan vaaseja, tai Marimekon uusimpia sisustustuotteita, kuten tyynyjä, sänkypeitteitä tai maljakoita. Voit ilahduttaa äitiäsi myös persoonallisella kuvalahjalla ja painattaa taulun koko perheestä. Nämä ovat mieluisia lahjoja naisille yleisestikin.

Vaatepuolella voit ostaa äidille joululahjaksi esimerkiksi lämpimän villapaidan, väliasun tai neuleen, jotka suojaavat talven pakkasilta. Äidille kelpaa joululahjaksi varmasti myös uusi pehmeä ja lämmin kylpytakki, johon on mukava kääriytyä saunan jälkeen. Äidille voit ostaa joululahjaksi myös uudet muodikkaat talvikengät esimerkiksi Spartoo -verkkokaupasta.

Mikäli äitisi pitää lukemisesta, niin sinun kannattaa hankkia hänelle joululahjaksi uusimpia kirjoja tai äänilevyjä, joita hän voi kuunnella muiden askareiden yhteydessä. Myös erilaiset kosmetiikkatuotteet sekä hajusteet ovat varmasti takuuvarma joululahja äidille.

Mikäli äidilläsi on kuitenkin jo kaikkea tarvittavaa, niin voit ilahduttaa häntä itsetehdyllä joululahjalla. Itsetehdyt joululahjat ovat varmasti mieleenpainuvia etenkin silloin, kun lahjan antajana on oma lapsi.

Helpoin joululahja äidille

Jos äidilläsi on jo tarpeeksi tupperwarea, keittiövälineitä sekä muita tuotteita, joita et usko hänen tarvitsevan, niin helpoin valinta on verkkokaupan lahjakortti tai elämysmatka. Verkkokaupan lahjakortilla äiti pääsee itse valitsemaan mieluisimman joululahjan. Sivujemme kautta voit ostaa lahjakortin useisiin eri verkkokauppoihin, kuten vaatekauppoihin, kenkäkauppoihin sekä elektroniikkaliikkeisiin. Jos haluat todella hemmotella äitiäsi, niin sinun kannattaa äidille joululahjaksi hotelliloma tai kylpylämatka, jossa äiti pääsee rentoutumaan ja irtautumaan arjen tohinasta. Hotelliloman voit varata etukäteen esimerkiksi booking.com sivustolta. Sopiva hemmottelu joululahja äidille voi olla myös esimerkiksi kasvohieronta, manikyyri, hulppea illallinen, hemmotteleva suklaahieronta, joogakurssi, tai kuumakivihieronta. Nämä elämyslahjat voit ostaa äidillesi joululahjaksi Elämyslahjat.fi -verkkosivuilta.

Suosituimmat kaupat

Superkauppa

FlamingoSpa

Sisustuskauppa.com

House of Brandon

Yves Rocher

Gina Tricot

Mulletoi.com

Elämyslahjat

TravelBird